Sleva 250 Kč na produkt měsíce. Více zde.

Rukavice na svatbu

Máte už vybrané ty nejkrásnější svatební šaty? I boty, v kterých protančíte celý večer a šperky, které vaši krásu jen podtrhnou? Ale jako by vám stále něco chybělo? Podívejte se, jak svatební rukavice doladí váš outfit na jedničku.

Rukavice jako tradice

Rafinovanost a noblesa snad nikdy nevyjdou z módy, a stejně tak je tomu i s tradičními svatebními rukavicemi. Historie těchto elegantních doplňků sahá hluboko do evropského dědictví, kde nevěsty nosily rukavice jako symbol čistoty a šlechty.

Dříve bylo nošení rukavic běžné, zejména při formálních, anebo tradičních svatebních obřadech. Tyto jemné kousky doplňovaly svatební šaty a přidávaly dojem nenucené elegance. Odvíjelo se to od módních trendů, které se v průběhu času měnily.

Spojte moderní styl s tradiční elegancí

Pokud toužíte po svatebním dni, který spojuje moderní styl s tradiční elegancí, zvažte návrat k těmto klasickým doplňkům. Rukavice na svatbě nejsou jen módním výrazem, ale také symbolizují spojení s bohatou historií a tradicí.

Výrobou rukavic se zabývá i ryze česká firma BOHEMIA GLOVES z Dobříše, kde se šijí rukavice už více než 150 let. Dobříšské rukavice zdobily mnoho ruček už za první republiky.

I na materiálu záleží

Svatební rukavice jsou tedy skvělým doplňkem, ale jaký zvolit materiál? Vybrat si můžete mezi tradiční kůží nebo jemným textilem. Obě varianty mají své výhody. Ať už je vaše volba jakákoliv, tak rozhodně nesáhnete vedle.

Textilní rukavice se vám s lehkostí budou nosit celý den a kožené budou zase vynikat jako originální doplněk nejen na svatebních fotografiích. Zároveň jsou velmi vhodné při jarních i podzimních svatbách.